Welzijnszorg organiseert ‘Prijs Armoede Uitsluiten’ rond Wonen

Gepost op 2017-02-10

Lokale besturen vinden ‘Wonen’ de uitdaging van vandaag en morgen. Verenigingen waar armen het woord nemen schoven de woonthematiek naar voor als centraal jaarthema in 2016. Ook Welzijnszorg organiseert nu voor de eerste keer zijn ‘Prijs Armoede Uitsluiten’ rond deze thematiek.

 

Welzijnszorg wil met de Prijs Armoede Uitsluiten 2017 de mooie initiatieven die rond dit thema ontstaan zijn, aanmoedigen en in de kijker plaatsen. Tientallen organisaties en groepen in Vlaanderen en Brussel werken immers met man (vrouw) en macht aan de toekomstkansen voor mensen in een precaire woonsituatie.

Herkenbaar? Nomineer dan jouw organisatie voor de Prijs Armoede Uitsluiten 2017 en motiveer je kandidaatstelling. Welzijnszorg plaatst uit alle nominaties een tiental organisaties of projecten in de kijker. Maar slechts één organisatie zal als laureaat met € 12.500 en een kunstwerk “Uit armoede opstaan” van Agnes Pas naar huis kunnen gaan.
Het nominatieformulier vind je hier. Je nominatie moet ten laatste op 31 maart 2017 aankomen op projecten@welzijnszorg.be