Woonzaak opent fanshop

Gepost op 2024-03-03

Het recht op wonen is meer dan een dak boven je hoofd. Het gaat om veiligheid, een rustige plek om te studeren, aan tafel schuiven met je gezin, warmte in de winter en verkoeling in de zomer, gezonde lucht, internet om te babbelen met je vrienden… Al die kleine zaken vormen een thuisvoordeel. Dat thuisvoordeel zorgt voor uitgeslapen kindjes die met volle brooddozen en ingevuld huiswerk naar school kunnen. Het laat je je batterijen opladen na een lastige werkdag, zodat je de volgende dag weer volle goede moed de deur uit kan. Iedereen verdient dit thuisvoordeel.

De Woonzaak verenigt de supporters van een thuisvoordeel voor iedereen. En jij kunt mee supporteren door een van onze supporterspakketten te bestellen in de Woonzaak fanshop. Ben je een enthousiasteling, eerder een fanatieke supporter of een regelrechte die-hard fan? Bestel dan nu het supporterspakket dat bij je past op woonzaak.be/fanshop

Woonzaak is een coalitie van een groot aantal middenveldorganisaties, waaronder het Vlaams Huurdersplatform, VIVAS en de Huurdersbonden.